Ανανέωση συνεργασίας του Συλλόγου με τις επιχειρήσεις PUBLIC - VARIA LECTO - VAMTOYS και τα Φροντιστήρια του Ομίλου Πουκαμισά
28.08.2023

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Νο.6

Αθήνα, 28 Αυγούστου 2023

 

Ανανέωση συνεργασίας του Συλλόγου με τις επιχειρήσεις PUBLIC - VARIA LECTO - VAMTOYS και τα Φροντιστήρια του Ομίλου Πουκαμισά

Συνάδελφοι,

Στα πλαίσια της πολιτικής των παροχών του Συλλόγου προς τα μέλη του, ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς, προχωρήσαμε σε συμφωνίες για την προμήθεια με ειδικές τιμές για αγορά σχολικών ειδών, ξενόγλωσσων βιβλίων και έκπτωση σε ετήσια δίδακτρα.

Public

  • έκπτωση 20% στα ντυμένα School Packs
  • έκπτωση 20% στη γραφική ύλη
  • έκπτωση 20% στα Λεξικά (εξαιρούνται τα λεξικά εντός ενιαίας τιμής)
  • έκπτωση 20% στα ξενόγλωσσα Λογοτεχνικά Βιβλία
  • έκπτωση 5%  στα προϊόντα τεχνολογίας.

Η εξαργύρωση του κουπονιού μπορεί να γίνει έως 31-10-2023.  Από το παρόν κουπόνι εξαιρούνται οι σχολικές τσάντες, κασετίνες, το χαρτί Α4, οι κονσόλες gaming και όλα τα προϊόντα της εταιρείας Apple.
                                                                                                     

Varia Lecto

Ο Σύλλογος μας ανανέωσε την συνεργασία του με την εταιρεία Varia Lecto για την περίοδο 2023-2024 και εξασφάλισε για τα μέλη μας μοναδικές εκπτώσεις στις τιμές των ξενόγλωσσων εκπαιδευτικών βιβλίων.

Η εταιρεία Varia Lecto, η οποία εξειδικεύεται στην προμήθεια ξενόγλωσσων βιβλίων, μπορεί να σας προμηθεύσει σε όλη την Ελλάδα, εντός 48 ωρών από την παραγγελίας σας! Για αγορές άνω των 40,00€ τα μεταφορικά είναι δωρεάν, ενώ για μικρότερες παραγγελίες το κόστος ανέρχεται σε μόλις 1,50€.

Για να δείτε τις εκπτώσεις, ανά εκδοτικό οίκο, πατήστε εδώ.

Οι παραγγελίες μπορούν να γίνονται ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα της εταιρίας www.varialecto.gr, αφού πρώτα λάβετε στο email σας τον κωδικό πρόσβασης.

Μπορείτε να προμηθευτείτε τα βιβλία του Οργανισμού με έκπτωση 15%. Οι παραγγελίες για τα βιβλία του Οργανισμού μπορούν να πραγματοποιηθούν τηλεφωνικά ή ηλεκτρονικά, αφού πρώτα λάβετε στο  email σας τον κωδικό έκπτωσης.

                                                                                     

Vamtoys

  • Έκπτωση 15% σε όλα τα είδη (τσάντες, κασετίνες κλπ) για αγορές από το e shop.
                                                                                                  
                                                                               

ΟΜΙΛΟΣ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΩΝ ΠΟΥΚΑΜΙΣΑΣ

Με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς ο Σύλλογος προχώρησε σε συμφωνία  (σε Πανελλαδική κλίμακα) με τον ΟΜΙΛΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΩΝ ΠΟΥΚΑΜΙΣΑΣ.

Ο Όμιλος διαθέτει 63 Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης στην Αττική, Θεσσαλονίκη, Μακεδονία, Εύβοια, Πελοπόννησο, Κρήτη, Επτάνησα και Βόρειο Αιγαίο.

Επίσης διαθέτει και 61 Κέντρα Μελέτης για μαθητές Δημοτικού Σχολείου.

Στο αίτημά μας για ειδική έκπτωση για τα μέλη μας ο Όμιλος ανταποκρίθηκε παρέχοντας έκπτωση στα ετήσια δίδακτρα της τάξεως του 10%.

                                                                                              

Για περισσότερες πληροφορίες και την διαδικασία εγγραφής στα φροντιστήρια μπορείτε να επικοινωνείτε με τη συνάδελφο κα.Σπυριδούλα Μώλου (210.3692054 ή στο email smolou@alphaunion.gr).

 

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ 

        ΤΑΣΟΣ ΓΚΙΑΤΗΣ          ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ