Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθήνας 2023
12.06.2023

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Αθήνα, 12 Ιουνίου 2023

Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθήνας

Συνάδελφοι,


Συνεπείς στο ραντεβού με τα μεγαλύτερα δρομικά events, ανακοινώνουμε τη συμμετοχή μας στο σπουδαιότερο όλων, τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας.
Η ομάδα του Συλλόγου μας SAB Running Team θα δώσει το παρών σε ακόμα μία από τις σημαντικότερες διοργανώσεις παγκοσμίως.
Ο Σύλλογος αναλαμβάνει την κάλυψη του κόστους συμμετοχής στο ενισχυμένο (advanced) επίπεδο εγγραφής για τους συναδέλφους-μέλη του, οι οποίοι θα εξυπηρετηθούν κατά προτεραιότητα.

Εκδήλωση ενδιαφέροντος:

Οι ενδιαφερόμενοι συνάδελφοι δηλώνουν το ενδιαφέρον τους ηλεκτρονικά στο σύνδεσμο https://forms.office.com/r/zxFL1tu5Hn και όσοι εξασφαλίσουν θέση, θα λάβουν την αίτηση συμμετοχής. Οι διαθέσιμες συμμετοχές συνήθως δεν επαρκούν για να καλυφθούν όλοι οι ενδιαφερόμενοι, επομένως θα τηρηθεί αυστηρή προτεραιότητα.
Η πλατφόρμα θα είναι προσβάσιμη από αύριο Τρίτη 13 Ιουνίου και ώρα 09:00.

Κοινωνική προσφορά:

Μοναδική προϋπόθεση συμμετοχής, μετά την εξασφάλιση θέσης, είναι η κατάθεση δωρεάς 5 ευρώ κατ΄ελάχιστον εκ μέρους κάθε συμμετέχοντα σε οργανισμό ή ίδρυμα φιλανθρωπικού – μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα της επιλογής του. Είναι μία συμβολική πράξη, αλλά και ένα ισχυρό μήνυμα που επιβεβαιώνει την κοινωνική αποστολή του Αθλητισμού.
Τέλος, διευκρινίζουμε πως, σύμφωνα με τις διακηρύξεις της Οργανωτικής Επιτροπής, θα παρέχεται ιατρική υποστήριξη κατά τη διάρκεια των αγωνισμάτων, όμως οι διοργανωτές δε φέρουν καμία ευθύνη σχετικά με θέματα υγείας που προκύπτουν και οφείλονται σε παράλειψη προληπτικού ιατρικού ελέγχου. Συστήνουμε σε όσους συμμετέχουν να έχουν υποβληθεί πρόσφατα στις σχετικές ιατρικές εξετάσεις.

Χρήσιμες πληροφορίες για τη διοργάνωση:


Στο Ενισχυμένο/ Advanced Επίπεδο Εγγραφής περιλαμβάνονται:

• Αριθμός Συμμετοχής (bib number) με ενσωματωμένο chip ηλεκτρονικής χρονομέτρησης
• Επίσημο T-shirt του αγώνα από την Adidas
• Τσάντα διαχείρισης ιματισμού δρομέα
• Μεταφορά Δρομέα στην αφετηρία του Μαραθωνίου Δρόμου (μόνο για τον Μαραθώνιο Δρόμο)
• Υπηρεσίες κατά τη διάρκεια (σταθμοί υποστήριξης και ιατρικές υπηρεσίες) και μετά τον αγώνα (σταθμός τροφοδοσίας και ιατρικών υπηρεσιών)
• Ασφαλής Διαχείριση Ρουχισμού δρομέα κατά τη διάρκεια του αγώνα
• Ασφάλιση από Ατύχημα κατά τη διάρκεια του αγώνα από την ERGO
• Μετάλλιο Τερματισμού (παρέχεται αποκλειστικά σε δρομείς που τερματίζουν τον αγώνα)
• Πιστοποιητικό Συμμετοχής με τον χρόνο τερματισμού δρομέα μέσω του marathonphotos.live • Live tracking μέσω της επίσημης εφαρμογής Athens Marathon & Half App


Υπεύθυνος επικοινωνίας για πληροφορίες και διευκρινήσεις: Παναγιώτης Ηλιόπουλος (2103692051 - 6977317818 - piliopoulos@sab.gr)


Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

Ο ΤΟΜΕΑΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ