Γενική Συνέλευση 16/02/2013


Με ευθύνη και συνέπεια σχεδιάζουμε το μέλλον

Πραγματοποιήθηκε, το Σάββατο, 16 Φεβρουαρίου 2013, στην αίθουσα του Ξενοδοχείου NOVOTEL, η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας. Ήταν, κατά γενική ομολογία, μία από τις μαζικότερες συνελεύσεις που έχουν γίνει ποτέ στο χώρο μας.

Τη συνέλευση χαιρέτισε, εκ μέρους της Διοίκησης της ΓΣΕΕ, η συναδέλφισσα Λίλα Δημητριάδη, η οποία καυτηρίασε την έλλειψη στρατηγικού σχεδίου για την οικονομία απ’ την ελληνική πολιτεία και κατέθεσε τις προτάσεις διεξόδου του συνδικαλιστικού κινήματος.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου μας, συνάδελφος Τάσος Γκιάτης, αναφέρθηκε εξονυχιστικά σε όλα τα προβλήματα των εργαζομένων της Τράπεζας, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στα τραγελαφικά που συμβαίνουν με τον ΕΟΠΥΥ και στον αγώνα που διεξάγει ο Σύλλογος για τη διασφάλισή μας στον τομέα της Υγείας και στο Ασφαλιστικό.

Τόνισε τα ιδιαίτερα ζητήματα που προκύπτουν από την ενοποίηση της Alpha Bank και της Εμπορικής και πώς ο Σύλλογος προσπαθεί να διαμορφώσει κλίμα  ασφάλειας και σιγουριάς μαζί με τη Διοίκηση της Τράπεζας.

Κατέθεσε την πρόταση του Συλλόγου μας για την ανάγκη υπογραφή της κλαδικής ΣΣΕ των Τραπεζοϋπαλλήλων, εν όψει των επικείμενων διαπραγματεύσεων της ΟΤΟΕ με την Ένωση Ελληνικών Τραπεζών.

Στη συνέχεια μίλησαν τα υπόλοιπα μέλη του Προεδρείου, καθώς και εκπρόσωποι των παρατάξεων στο Σύλλογο, όπως επίσης και όσοι συνάδελφοι ζήτησαν το λόγο.